Skip to content

Opnå større gennemslagskraft med din kommunikation med en effektiv og realistisk strategi

Med en målrettet kommunikationsstrategi skaber du større synlighed omkring de resultater eller forandringer, du gerne vil formidle til dine nye og gamle kunder, bestyrelse, partnere eller som led i en kampagne til større grupper.

Genkender du en eller flere af disse situationer?

  • Du vil gerne formidle dine og/eller virksomhedens resultater til kunder, eksterne samarbejdspartnere og omverdenen, så du tager ansvar for, hvad de kender dig for.
  • Du har brug for større gennemslagskraft i din kommunikation med medarbejdere og interne beslutningstagere.
    Virksomheden eller organisationen står over for en større forandringsproces, og du vil gerne sikre dig, at kommunikationen er gennemarbejdet og målrettet de forskellige modtagere, så modstand ikke spænder ben for resultaterne.
  • Du har svært ved at finde tid eller interne ressourcer til at skabe en gennemarbejdet strategi, der tager højde for alle delmål og virksomhedens aktuelle situation.
  • Du har brug for rådgivning omkring implementeringen af virksomhedens strategi i forhold til jeres daglige kommunikation internt og eksternt.

Få brugbare redskaber
Som kommunikationsrådgiver hjælper jeg organisationer og virksomheder med at nå til kernen af deres kommunikationsudfordringer. Jeg identificerer dine behov og løsninger og ikke mindst hjælper jeg med strategiske valg og de svære fravalg på vejen til en stærk og realistisk strategi. Gennem et samarbejde med mig får du en strategi til handling – og ikke til skuffen.

Som kunde hos mig får du

  • En klar strategi baseret på velovervejede valg og fravalg. Du har en handlingsplan, som er let at gå til og derfor bliver brugt i hverdagen.
  • En strategi, der tager afsæt i din virksomheds aktuelle situation og mål, og som er en integreret del af forretningen og styrker forretningens øvrige mål.
  • En strategi tilpasset dine ressourcer, når det gælder tid, økonomi og dine egne kommunikationskompetencer.

Kontakt

Kontakt mig hvis du har brug for målrettet kommunikationsrådgivning. Jeg tager gerne en uforpligtende snak om, hvad en kommunikationsstrategi kan gøre for dig.

Back To Top