Skip to content

Opnå øget synlighed og gennemslagskraft med din kommunikation gennem et samarbejde

Jeg hedder Hanne Tornager og er din kontakt i Tornager Kommunikation. Jeg er suppleret med et stærkt netværk opbygget over 20 år i branchen i ind- og udland. Mit netværket består bla. af fotografer, TV-tilrettelæggere, grafikere og journalister, som jævnligt løser opgaver som faste underleverandører.

Nysgerrighed, professionalisme og kvalitet
Jeg er nysgerrig på, hvem du og din virksomhed/organisation er og vil lære jer at kende. Derfor stiller jeg spørgsmål og ikke mindst gør jeg mig umage med at lytte jeg til dine svar, så jeg kan fastsætte mål og proces for vores samarbejde.

Kontakt

Kontakt mig hvis du har brug for målrettet kommunikationsrådgivning. Jeg tager gerne en uforpligtende snak om, hvad en kommunikationsstrategi kan gøre for dig.

Kommunikation handler om relationer
Når jeg skal ind til kernen af opgaven, tager jeg udgangspunkt i de mennesker, det handler om. Kommunikation handler om relationer, om at skabe tillid og troværdighed. På vores første møde sætter vi mål for indsatsen med en fokuseret kommunikation. Det er vigtigt for mig at gøre samarbejdet og resultatet håndgribeligt og målbart.

Efter en indledende snak skitserer jeg en plan, skitserer vores roller og en plan for leverancer, og hvordan vores kontakt skal være. Du ved hele tiden, hvor opgaven bevæger sig hen.

Jeg er din faste kontakt
Lad os tage en snak om dine udfordringer og mål for din kommunikation. Ring på 4160 9070 og lade os aftale et møde.

20 års praktisk erfaring baseret på et stærkt teoretisk fundament
Hos mig får du en kommunikationsstrateg som har en stærk kombination af teoretisk baggrund og praktisk erfaring fra forskellige opgaver for forskellige kunder.

Med en baggrund som cand. scient. pol. fra statskundskab i Aarhus, master i professionel kommunikation fra RUC og den journalistiske tillægsuddannelse fra Danmarks Journalist Højskole står jeg solidt plantet i den teoretiske værktøjskasse. Jeg prioriterer fortsat at holde mig opdateret og skarp ved at undervise i forskellige kommunikationsfag på kandidatniveau på RUC. Jeg er også fast tilknyttet Københavns Erhvervs Akademis Kompetencecenter i Hellerup.

20 års erfaring som kommunikationskonsulent og rådgiver – både i ind- og udland
Jeg har arbejdet i Latinamerika, Asien og ikke mindst en del afrikanske lande. Derfor har jeg indsigt og erfaring i at arbejde med og på tværs af forskellige kulturer.

Opgaverne har været fra de helt små med at skærpe enkelte tekster til store strategier med målgrupper i store befolkningsgrupper.

Kontakt

Kontakt mig hvis du har brug for målrettet kommunikationsrådgivning. Jeg tager gerne en uforpligtende snak om, hvad en kommunikationsstrategi kan gøre for dig.

Back To Top